Starthjälp bil (Bäst i test) – Hitta bästa starthjälpen 2021

Starthjälpen kan vara oumbärlig när du hamnar i en situation där bilens batteri är urladdat, och bilen inte går att starta. Med en starthjälp behöver du inte oroa dig för att bli stående med en bil som inte startar, och du behöver inte heller leta efter någon som kan hjälpa dig att få igång bilen. En starthjälp är helt enkelt en räddare i nöden, som förhoppningsvis inte kommer att behövas så ofta – eller kanske inte alls – men som du kommer älska att ha med i bilen den dag du behöver den.

Läs mer

Gasolbrännare (Bäst i test) – Hitta bästa gasolbrännaren 2021

En gasolbrännare har flera användningsområden än vad man kanske kan tro, och det kan vara väldigt bra att ha en sådan hemma. Den kan användas till hårdlödning och mjuklödning, vid lossning av bultar och muttrar, för att tända marschaller och ljus, vid jakt och fiske, för upptining av cykel- och billås och för mycket annat. Det är helt enkelt något som kan vara bra att ha, för man vet aldrig när man behöver en sådan.

Läs mer

Sågbock (Bäst i test) – Hitta bästa sågbocken 2021

En sågbock gör arbetet både enklare och säkrare – och får det att gå fortare. Det finns många fördelar med att använda en sågbock, och minst lika många med att lägga ned lite tid på att hitta rätt sågbock. En stabil och pålitlig sågbock kan göra det mycket enklare för dig att utföra ditt arbete på ett snabbt och säkert sätt.

Läs mer

Märkmaskin (Bäst i test) – Hitta bästa märkmaskinen 2021

En märkmaskin fungerar ungefär på samma sätt som en etikettskrivare, men med några skillnader. Etikettskrivaren används med etikettrullar, medan märkmaskinen istället används med en tejp. Märkmaskinen har tangentbord eller liknande så att den kan användas utan programvara, vilket etikettskrivaren inte alltid har. En märkmaskin är ett smidigt alternativ när du behöver mindre etiketter, namnlappar och dylikt.

Läs mer

Etikettskrivare (Bäst i test) – Hitta bästa etikettskrivaren 2021

En etikettskrivare kan vara den perfekta maskinen på kontoret. Den är liten och tar knappt någon plats, men kan ändå vara till riktigt stor hjälp. Med en etikettskrivare kan du till exempel skriva ut fraktsedlar, adressetiketter och märka upp lådor och skåp – bland mycket annat. Det finns många olika varianter när det gäller etikettskrivare och oavsett om du vill ha en enkel och prisvärd variant, eller en effektiv med många smarta funktioner, så finns det med stor sannolikhet någon som passar.

Läs mer

Spännband (Bäst i test) – Hitta bästa spännbandet 2021

Ett spännband är en praktisk produkt som har flera användningsområden än vad man kan tro. Det vanligaste är att de används vid transport, för att helt enkelt sätta fast saker ordentligt – på släpet, till exempel. De kan även användas för att sätta fast saker som ska transporteras i varandra eller i bilen, för att de inte ska fara runt under transporten. Eftersom spännband inte kostar mycket så kan det vara bra att ha sådana hemma, för sannolikheten är stor att de kommer att komma till användning någon gång – hemma, vid transport, under renovering, på jobbet eller i verkstaden.

Läs mer

Headset för kontoret (Bäst i test) – Hitta bästa headsetet för kontoret 2021

På kontoret är det viktigt att ha ett riktigt bra och pålitligt headset. Ett headset kan både underlätta och effektivisera arbetet, inte minst om du ofta pratar i telefonen. Förutom att du får armarna fria och kan göra annat samtidigt som du pratar i telefon, så blir det lättare att höra vad som sägs och samtalen blir inte lika ansträngande för armar och öron. Ett headset kan helt enkelt vara den bästa investeringen till kontoret, förutsatt att du hittar rätt headset för dig och dina behov.

Läs mer

Andningsskydd (Bäst i test) – Hitta bästa andningsskyddet 2021

Det är viktigt att använda andningsskydd om man arbetar i en miljö med damm, gas, ånga, föroreningar, rök och liknande. Men det är också viktigt att välja rätt andningsskydd, inte minst utifrån vad man behöver skyddas från. Det finns många olika andningsskydd, till exempel halvmask och helmask samt filtrerande skydd och mycket annat. Detta gör det förstås ännu svårare att veta vad man ska välja, och därför har vi här samlat fem riktigt bra andningsskydd. Oavsett vilken typ av skydd du behöver så finns det med stor sannolikhet något som passar bland dessa.

Läs mer

Arbetsbänk (Bäst i test) – Hitta bästa arbetsbänken 2021

En arbetsbänk kan göra vilket yta som helst till en liten verkstad – en del av garaget eller källaren, en klädkammare hemma eller ett överblivet rum till exempel. Även om man redan har en verkstad så kan man behöva en extra arbetsyta. För den som gärna meckar med bilar kan det vara praktisk att ha en yta för att arbeta med mindre detaljer, och för den som gillar att bygga saker är det ett måste med bra arbetsytor. många använder arbetsbänkar till bord för handöverfräs.

Läs mer

Transportkärra (Bäst i test) – Hitta bästa transportkärran 2021

En transportkärra kan komma till användning vid fler tillfällen än vad man kan tro. Varje gång du ska flytta något tungt är en transportkärra till stor hjälp – oavsett om det är möbler som ska flyttas, flyttkartonger eller bildäck. Vid en flytt är transportkärran nästan en oumbärlig hjälp, men även vid många andra tillfällen.

Läs mer