Verktygspaket – våra bästa favoriter

ProduktAntal verktygPris
1. Bosch 0615990L595 verktygMedium
2. Makita DLX2127MJ2 verktygBudget
3. Bosch GSR 18V-EC + GWS 18-125-V-LI2 verktygMedium
4. Dewalt DCK854P410 verktygPremium
Bästa verktygspaketet

Ett bra verktygspaket behöver både proffs och hemmafixaren. Jag har letat fram det bästa verktygspaketet. Många verktyspaket varierar och behöver anpassas efter vad just du behöver. Läs vidare för att hitta det bästa verktygspaketet för just dig.

Artikeln innehåller betalda samarbeten med Verktygsproffsen.

Läs mer: Bästa skruvdragaren

Testvinnare verktygspaket

Bosch 0615990L59

 • Innehåller många olika produkter
 • Ett väldigt prisvärt verktygspaket
 • Välkänt och pålitligt varumärke

Detta verktygspaket innehåller allt du kan tänkas behöva för att bli en professionell hemmafixare. Det här är ett riktigt prisvärt paket, som passar perfekt för den som inte har så många verktyg sedan innan – och som behöver det mesta.

Här får du alla verktyg du kan tänkas behöva: en tigersåg , en borrskruvdragare, en sticksåg, en cirkelsåg och en vinkelslip. Även en förvaringsväska ingår, samt tillbehör som  batterier och laddare, förstås.

Det finns många fördelar med det här stora paketet, med det största fördelen är förstås att det ingår så många olika produkter. Här får du ett flertal olika verktyg, men också alla tillbehör du behöver och en praktisk förvaringsväska. Det här gör inte bara paketet väldigt prisvärt, utan även mycket praktiskt. Du slipper leta efter tillbehör och införskaffa en förvaringsväska för dina nya verktyg – här finns redan allting du behöver.

Att priset är en stor fördel går förstås inte heller att förneka. Så många produkter och tillbehör till ett så lågt pris känns som ett självklart val. Att verktygen dessutom är av ett välkänt och pålitligt märke gör att det här utan tvekan är det bästa verktygspaketet som går att hitta.
Att det här paketet kommer från märket Bosch är knappast en nackdel, eftersom Bosch är ett välkänt och pålitligt märke – och ett märke som de flesta känner sig trygga med.

Det här paketet passar kanske inte den som redan har många olika verktyg, och främst behöver en skruvdragare och en slagborr till exempel. Då finns det bättre paket med färre produkter, men för dig som inte redan äger flera av dessa produkter så kan detta vara ett utmärkt val – förutsatt att du har behov av alla eller de flesta, vill säga.

Om du letar efter ett prisvärt paket där du får många verktyg till ett bra pris, då är det detta paket du ska välja. Om du däremot söker högkvalitativa produkter, eller bara behöver ett fåtal produkter – eller kanske ännu flera – då är det här kanske inte rätt val.

Men om du vill ha ett praktiskt paket med många bra verktyg, då är det här rätt val. Om du vill ha pålitliga verktyg som gör jobbet lättare, då är det här rätt val. Om du behöver flera olika verktyg, då är det här rätt val. Om du vill slippa köpa till tillbehör till dina verktyg, då är det här rätt va. Och om du vill ha ett prisvärt paket med bra produkter till ett lågt pris, då är det här definitivt rätt val.

Detta verktygspaket innehåller:

 • 1 styck Bosch GSR 18V-28 Borrskruvdragare 
 • 1 styck Bosch GST 18V-LI S Sticksåg
 • 1 styck Bosch GWS 18-125 V-LI Vinkelslip 
 • 1 styck Bosch GKS 18 V-LI Cirkelsåg 
 • 1 styck Bosch GSA 18 V-LI C Tigersåg
 • 1 styck Mjuk väska 
 • 3 stycken Bosch 12V 2,0 Ah Litiumjonbatterier
 • 1 styck Batteriladdare GAL professional

Bäst i test verktygspaket

Om verktygspaketet ovan inte är rätt val för dig, så finns det andra bra val. Här finns alternativ för dig som vill ha mindre paket, större paket och andra märken. Förhoppningsvis kan du hitta rätt verktygspaket för dig bland dessa.


Makita DLX2127MJ

Detta verktygspaket innehåller:

 • Makita DDF482 Borrskruvdragare
 • Makita DTD152 Slagskruvdragare
 • Makita DC18RC 14,4-18V Batteriladdare
 • 2 stycken Makita BL1840 18V 4,0Ah litiumjonbatterier
 • 1 styck Makita 821551-8 MAKPAC 3

För dig som söker ett mindre paket så kanske det här kan vara rätt val. Här får du en borrskruvdragare och en slagskruvdragare. Självklart ingår även batterier till båda verktygen, en laddare samt en förvaringsväska.

Borrskruvdragaren har en snabbladdning på 36 minuter, och praktisk LED-belysning. Den har även en 4-polig fältmagnet som är effektivare, lättare och mindre. Den är enkel att använda med ett smalt handtag, och har ett hållbart växelhus av metall med lång livslängd.

Slagskruvdragaren har även den en 4-polig fältmagnet, och även förbättrad resistent mot damm- och vattenstänk. Även här finns ett smalt handtag som gör den lättare att använda, och LED-belysning som ger bra sikt.

Det här verktygspaketet passar de allra flesta – från den glada amatören, till den professionella hantverkaren. Det passar för hemmabruk, men även för dig som behöver bra verktyg i jobbet. Med dessa verktyg kan du göra det mesta – de passar för alla tänkbara situationer och arbeten.

Det här verktygspaketet är ett självklart val för dig som behöver skruvdragare, och som vill ha pålitliga och högkvalitativa produkter som du kan lita på. Det här är rätt paket för dig som vill ha riktigt bra produkter, men till ett hyfsat bra pris.


Bosch GSR 18V-EC + GWS 18-125-V-LI

Detta verktygspaket innehåller:

 • 1 st Bosch GSR 18V-EC Skruvdragare
 • 1 st Bosch GWS 18-125-V-LI Vinkelslip 
 • 2 st Bosch 18V 5,0Ah Li-ion batterier
 • 1 st Laddare
 • 1 st L-Boxx

Det här är ett riktigt smart paket som du faktiskt kan anpassa själv. I just det här paketet ingår en skruvdragare och en vinkelslip, men här finns flera olika varianter. Skruvdragaren ingår i samtliga paket men du kan själv välja vilken andra produkt du vill ha – en cirkelsåg, en dammsugare eller en borrhammare.

Förutom produkterna så ingår förstås batterier till produkterna och en laddare, samt en praktisk förvaringsbox som du kan förvara verktygen i, och även bära med dig dem på ett praktiskt sätt. Med boxen blir det även enklare att ställa undan verktygen, de tar mindre plats och du kan hålla ordning på dina olika verktyg.

Det finns väldigt många fördelar med det här paketet. Bosch är, som sagt, ett pålitligt och välkänt märke som de flesta känner sig trygga med. Det här paketet känns också väldigt prisvärt, då du får två riktigt bra produkter av hög kvalitet till ett relativt lågt pris.

Möjligheten att byta ut den andra produkten, eller rättare sagt välja vilken andra produkt du vill ha, är förstås också en riktigt stor fördel. På så sätt kan du få exakt de produkter du behöver, och priset blir detsamma oavsett vilken andra produkt du väljer.

Det här paketet passar perfekt för dig som vill ha pålitliga och bra verktyg, och som vill ha möjlighet att själv välja vilka produkter som ska ingå i paketet. Skruvdragaren ingår alltid, så det här paketet är förstås extra praktiskt för dig som behöver en skruvdragare. Tack vare möjligheten att välja den ena produkten så passar detta paket de allra flesta.


Dewalt DCK854P4

Detta verktygspaketet innehåller:

 • 1 styck DEWALT DCD996 Borrskruvdragare
 • 1 styck DEWALT DCF880 Mutterdragare
 • 1 styck DEWALT DCG405 Vinkelslip
 • 1 styck DEWALT DCH273 SDS+ borrhammare
 • 1 styck DEWALT DCS570 Cirkelsåg
 • 1 styck DEWALT DCS367 Tigersåg
 • 1 styck DEWALT DCS331 Sticksåg
 • 1 styck DEWALT DCL050 Arbetslampa
 • 3 stycken 18V 4×5.0Ah Batterier, 1 styck Laddare ,3 stycken Toughbox förvaringsväskor & 1 styck Vagn.

Det här paketet behöver kanske inte en enkel hemmafixare – även om det utan tvekan är drömmen för en sådan. Och visst finns det även hemmafixare som behöver många olika verktyg, och då kan det här enorma verktygspaketet vara ett utmärkt val.

Paketet innehåller en borrskruvdragare, en mutterdragare, en vinkelslip, en borrhammare, en cirkelsåg, en tigersåg, en sticksåg, en arbetslampa, batterier, en laddare, tre förvaringsväskor och en vagn.

Det här är ett helt fantastiskt paket som innehåller precis allting du behöver – och förmodligen lite till. Trots det höga priset så känns det här paketet ändå prisvärt, med tanke på att det ändå innehåller väldigt många olika verktyg, och dessutom förvaringsväskor och vagn.

Om du knappt har några verktyg alls men känner att du behöver många, då kan det här vara ett bra – och faktiskt ett prisvärt – val för dig. Om du dessutom vill ha riktigt bra produkter och en hög kvalitet, då har du hittat helt rätt verktygspaket för dig.

Med det här paketet får du allt du behöver för både hemmafix och mer professionellt fixande, för renoveringar eller kanske till och med byggen. Det här paketet passar alltså allra bäst för dig som faktiskt har behov av många olika produkter – men självklart är det en dröm för vem som helst.

Läs mer: Bäst kap- och gersåg

Läs mer: Bästa tigersågen

Vilket märke ska man välja?

Det finns flera olika märken som erbjuder verktygspaket. Vilket som passar bäst beror helt enkelt på vad man är ute efter. Föredrar man ett välkänt märke som man har förtroende för så kanske Bosch kan vara ett bra alternativ. Det finns även lågprismärken som erbjuder verktygspaket, om man vill hitta ett så billigt verktygspaket som möjligt – men då måste man vara beredd på att kvaliteten kanske inte är den bästa. Och så finns det förstås även dyrare märken av högre kvalitet, om man vill ha riktigt högkvalitativa produkter.

Bör man välja ett verktygspaket med så många produkter som möjligt?

Inte nödvändigtvis. Det beror på hur många produkter man behöver, och vilka. Det viktigaste är förstås att välja ett paket som innehåller de verktyg man behöver, oavsett om det bara är ett par stycken eller många olika. Behöver man många verktyg så kan det dock bli betydligt mer prisvärt att välja ett större paket, eftersom priset per produkt ofta blir lägre då.

Vilka produkter ingår i ett verktygspaket?

Innehållet i ett verktygspaket varierar väldigt mycket. Skruvdragare ingår ofta i verktygspaket, men inte alltid. Andra verktyg som kan ingå är slagborr, vinkelslip, multicutter, tigersåg, mutterdragare och så vidare. Dessutom ingår vanligtvis batterier och laddare, och ibland andra tillbehör och förvaringsbox. I mindre verktygspaket ingår vanligtvis två verktyg, men i större ingår många fler – ofta uppåt tio olika verktyg.

Mer om verktygspaket

Ett verktygspaket passar dig som behöver flera verktyg, och det blir oftast både enklare och mer prisvärt att köpa flera verktyg i ett paket än att köpa dem var för sig. Om du vill ha väldigt många olika produkter, eller produkter av högre kvalitet, så är det ett extra bra alternativ eftersom du då kan spara mycket pengar. Med ett verktygspaket får du dessutom ofta flera praktiska tillbehör till verktygen som kanske inte alltid ingår annars. Välj det paket som passar dig bäst långsiktigt. Det är alltid bra produkter i verktygspaketen så välj utefter vilka produkter du behöver mest och där du får en del ”good to have”.

Som sagt så blir priset ofta bättre när du väljer verktygspaket istället för att köpa varje verktyg var för sig så tänk efter vad du kan behöva framåt och inte bara just nu. Men köp inte heller det största paketet du kan hitta om du inte tror att du kommer ha användning av alla verktygen.

Läs mer: Bästa slipmaskinen

Publicerat den
Kategoriserat som Verktyg

av mikael

Jag heter Micke och driver flera hemsidor som handlar om bygg (husgrunder.com, poolmicke.se, attefallshus.se mfl). Under mina drygt 10 år med att sprida kompetens på nätet så har jag kommit över mängder med verktyg. Dessa recensioner försöker jag samla under mekaren.se